tag:blogger.com,1999:blog-2523069914598739193.post3347831105098701819..comments2023-05-05T14:48:04.383+02:00Comments on Boäng: Dags för omtappningBoänghttp://www.blogger.com/profile/17775332683230102829noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2523069914598739193.post-80069402573682813412014-11-15T23:05:35.560+01:002014-11-15T23:05:35.560+01:00Hej Gudrun.
Det kan vara pektinhalten som spökar. ...Hej Gudrun.<br />Det kan vara pektinhalten som spökar. Man kan sätta till enzym, men det är kostsamt och inte för liten hobbybryggning kanske. Jag skulle avvaktat om jag var du. Har du den kallt?Boänghttps://www.blogger.com/profile/17775332683230102829noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2523069914598739193.post-30175851838930835152014-11-15T22:44:44.271+01:002014-11-15T22:44:44.271+01:00Har pressat must av våra äpplen i egen press. Tio ...Har pressat must av våra äpplen i egen press. Tio liter har gått till cidertest. Gjorde andra omtappningen häromdagen. Då var konsistensen lite "tjock", som nyponsoppa ungefär. Är det något fel? Har du ett råd till en nybörjare? Tack på förhand. Gudrun i JärboAnonymousnoreply@blogger.com