Primör-premiär!

Första skålen med egenodlat på bordet för i år. Tatsoi, spenat, rucola, bladrädisa, ärtskott och lite bergsbräsma. Gott!

Kommentarer

Fia sa…
Ser underbart ut!
Törnrosa sa…
Så mumsigt! Visst är det underbart med de egna, allra första grönsakerna på våren. Och hos dig är de alltid extra snabba att växa upp. Kan det bero på god omvårdnad, månne?
(Ska ha föredrag 19/4 i Högsby, men det är nog lite väl långt bort från dig.)
Kramar
Törnrosa
Vilken lyx:) Ser verkligen härligt ut! Ha det gott/Monne
Men så gott det ser ut! Dessutom förstår jag att det kryllar av nyttigheter! Lyxigt!

Märit
Laila sa…
Oj, redan! Och så många sorter! Förstår att du odlar i suverän varmbänk men ändå! Ärtor som är så frostkänsliga. Måste titta bakåt i din blogg och se hur du bär dig åt...
Önskar dig en skön 1 april!
Åh, vad härligt! Den första skörden brukar ju vara extra speciellt god! Grattis! Måste nog så lite tidiga primörer i uterummet, så man får lite egenodlat snart, tack för inspirationen... Kram Mia
Mums! Visst känner man sig rik! :)

Javisst, reportaget i "trädgård och blommor" var ifrån min köksträdgård. I och för sig gjort för två år sedan men ändå... ;)

/ Anna
Berit sa…
ÅÅ vilken lyx!!!
Ha en underbar söndag!!
det ser verkligen delikat ut ..gott
Yummie! Det ser supergott ut Anette.

Populära inlägg