Dagliljeparty med grill !

Nu blommar dagliljorna som bäst.
Varför skall man då gå här själv och titta tänkte jag?
Så, har du lust, ta med något att äta (vi har startat grillarna) och dricka (vi har vatten och vin att bjuda på) och kom till Boäng lördagen den 31:e juli. Efter kl 12 öppnar jag grindarna och efter det kommer du när du vill.

De dagliljor jag sådde för tre och fyra år sedan är nu stora etablerade plantor. Jag kan ju inte behålla alla, så den här kvällen får du välja dina favoriter. Jag gräver upp mot en billig penning (50 kr för en stor planta).
Alla är inte till salu, vissa skall ju få stå kvar här och utvärderas något år till innan ev. registrering, men jag lovar att det finns till alla som vill ha.

Skriv gärna en rad här eller maila mig och berätta om du kommer, så kan jag beräkna lite åtgång på dricka mm.

Kommentarer

Men du vilken härlig inbjudan....!!! Om jag bott närmare hade jag kommit! 'Spindeln' i förra inlägget var ju hur läcker som helst..... En riktig goding....

Hoppas det blir en riktigt trevlig dag!
Kram Charlotte
Anette sa…
Mer än gärna, det är det här med milen dit och milen hem igen. 650 km enkel resa är för långt.
Önskar alla som kommer och ni själva en fantastisk dag och kväll!

/Anette
Åhhh vad jag skulle vilja komma!!!! Vilken rolig ide. Men det är lite för långt just den helgen. Om man blinkar lite extra kanske man skulle kunna få köpa någon planta...per post???? Det är så svårt att få tag på spindlar.
Önskar dig all lycka.
Njut för mig...ni som åker dit!!!
Carina
Anonym sa…
Så synd att du bor så långt bort...eller annars är det jag som gör det... Hur som helst så skulle jag jättegärna vilja komma. Vilken härlig inbjudan... och dagliljor har jag "fått på hjärnan" ... Säljer du plantor och skickar?
Hälsningar
Eva/Mamarazzi
Anonym sa…
YESSS! Tack för inbjudan! Jag kommer gärna! Kunde ju inte komma när du höll föredrag i Alnarp eftersom jag inte fick sitta då efter operationen. Torkar nu svetten i pannan och pinnar vidare... Tror att jag ska kunna "locka med" en eller två "ledarhundar" - vi pratade om dig i våras och om min önskan...
kram från Inger/virrigaplantan
Tistel sa…
Tråkigt att det är så långt att åka. Hade så gärna velat komma på besök!
Hälsningar Irene (i Enskede)
Anonym sa…
Låter väldigt trevligt Anette! Jag ska försöka fixa att komma. Mailar när det är helt klart./Lotta
Karin/Citrona sa…
Hej Anette, vilken fantastisk trädgård du har. Jag har kikat runt lite på dina inlägg och bilder sedan i våras, och undrar hur du tar tillvara alla dina grönsaker? Kan familjen verkligen äta upp allt eller säljer du på torget? Det är så vackert och underbart att se, och jag kan bara försöka föreställa mig hur mycket arbete du lägger ner. Otroligt snyggt med de vita luktärterna.
John sa…
Annete,

Very nice seedlings !

John
Cleveland, Oh
Unknown sa…
Hej hopp Anette,
Vilken fantastisk idé! Vi vill nog jättegärna komma, men måste bara kolla så att det funkar rent praktiskt. Återkommer inom de närmaste dagarna för lite klarare besked:)
Ha det gott,
Charlotta
Det skulle varit fantastiskt roligt men tyvärr går det inte;( 1 augusti har ju vi vår "stora" växtmarknad här på Alen tillsammans med STA så det är en del förberedelser. Ha det gott/Monne
Boäng sa…
Hej alla, jo jag skall börja sälja per post också, men inte än. Det tar tid att få fram tillräckligt med plantor.
Grönsakerna i köksträdgården odlar jag ju både till mat och skådebröd. Sallat tex får stå kvar tills den blommar och då är den inte så god längre. Under tiden äter vi så mycket vi kan och ger bort en del också.
Anonym sa…
Typiskt, jobbar till 14.30 den lördagen och har sen lovat vara barnvakt för barnbarnet på kvällen. Ska försöka titta in en stund efter jobb för jag vill väldigt gärna se dina dagliljor i blom.
Hälsningar
Gunilla, Ekeby
Anonym sa…
Får se om jag kan komma. Ska verkligen försöka! Är så nyfiken på alla varianter jag aldrig sett tidigare. Är ny med dagliljor och allt är ju extra spännande i början :) AnnaSj i SSandby
Önskar jag kunde kommit men jag hade lovat bort mig. Hoppas ni hade en riktigt trevlig kväll.
Fortsatt skön sommar
Birgitta

Populära inlägg