Nu sitter man här och håller tummarna!

Idag är det premiär för Trädgårdstoppen, det nya programmet om svenska trädgårdar med Peter Englander och Doreen Månsson. Jag hoppas vi får ett program där trädgårdarna spelar huvudrollen, har saknat det sedan Gröna Rum gick i graven. Fortsätter att hålla tummarna till kl 19 ikväll :)

Kommentarer

Då är vi två som håller tummarna:)) Ha det gott/Monne
3 med mig! Hoppas, hoppas! :) Mia
Anns Gröna sa…
Ja du, det har jag längtat efter! Det verkar ju lovande åtminstone.
Kanske hittar man något man känner igen!
Ha det gott!
Kram
ja, det programmet ser jag fram emot. Undrar jag om det är nån bloggare med. Kram
HelenJ sa…
Ska inte vara hemma ikväll men hoppas kunna se det på nätet. För vi behöver verkligen ett bra trädgårdsprogram nu!
Får se om grönsakslanden har en chans i tävlings-trädgårds-tv. (känns som ett moment för mycket). Jag måste kolla om man kan se programmet på webben, någon tv8 finns inte i vår tv tyvärr.
Eva
PS Missa inte Trädgårdsfredag den här säsongen!
Boäng sa…
Tyckte det var mycket trädgård, bra. Ganska mycket på nybörjarnivå, men det har vi ju förstått att all trädgårdsTV skall vara. Kanske vi kan få önska en uppföljare sedan för trädgårdsfreaks?
Unknown sa…
Personligen förstår jag inte varför det inte finns en trädgårdskanal, med trädgårdsprogram som täcker in hela skalan av nybörjare till nördar;)

Vad kul, då ses vi kanske på lördag! Vi är där hela dagen och dyker förstås upp på bloggträffen också.

Förlåt att jag inte hört av mig om bilder med högre upplösning. Har inte varit kry och det var snudd att vi fick ställa in mässan också. Blä!

Jag har verkligen gjort en dundertavla med mina bilder, för jag förminskar allt som läggs ut på bloggen, för att de ska snabbare att ladda upp och så tar de inte lika mycket utrymme på bloggen. Sedan du skrev och undrade har jag dock börjat samla alla bilder i en originalmapp också, där alla ligger i oförändrat skick. I framtiden kommer jag alltså att ha bilder att skicka dig.

Kram!
Mattias sa…
Tyckte programmet var bättre än vad jag väntat mig. Även om det inte är den typen av trädgård jag är intresserad av var det inspirerande och lärorikt.
Diana61 sa…
Jag vart otroligt imponerad och vart jätte glad över att Svensk TV äntligen fixat ihop ett bra trädgårds program. Men nu kan jag bara hoppas på ett det kommer flera trädgårdsprogram i denna stil och för oss lite mera vana odlare till nördarna. Det skall ju finnas för alla sorters Trädgårds folk tycker jag.

Populära inlägg