Dagliljor i Uppsala ikväll

Den här veckan var det två föredrag bokade.
Potagerodling fick jag prata om i Höör i måndags. Jättetrevligt att träffa alla entusiastiska och trevliga odlare i Höör! Idag bär det av ända upp till Uppsala, min gamla hemmakrets av STA, trädgårdsamatörerna.
Hoppas jag känner igen några ansikten. Minns hur jättetrevligt vi alltid hade på våra träffar, det var ni som inspirerade mig till att bli en så "grön" person.
Välkommen om du bor i närheten, till Evolutionsbiologiskt centrum, Norbyvägen 14 i närheten av Botaniska trädgården. Dörrarna öppnar 17.30.

Kommentarer

Anette sa…
Visserligen ligger Uppsala bara 15 mil härifrån och jag skulle så gärna komma men det går inte, den här gången i alla fall.
ha en fin kväll!
/Anette
Boäng sa…
Bara 15 mil ? Låter inte så bara, ja ni klagar inte i onödan på avstånden ni ;)
Grattis till Uppsala som får lyssna på ett bra föredrag! Ha det gott/Monne
M/S Design sa…
Tyvär vill man inte åka så långt bort, men det hadde varit intressant.
Mariana
Anonym sa…
Tack för igår. Det var ett fantastiskt föredrag. Jättebra upplagt, informerande om mycket som gäller dagliljor och inte minst inspirerande. De sm inte vart intresserade av dagliljor hade definitivt valt fel plats att vara på.

Tusen tack, Cristina
Boäng sa…
Tack själva. Trevligt att träffa gamla bekanta igen och alla nya förstås! Välkomna till Boäng om ni kommer till Skåne nån gång.
Tänkte titta in och säga Glad Påsk och tacka för all härlig inspiration på din blogg. Läser den ofta men lämnar inte alltid ett livstecken.
Må så gott /Karin

Populära inlägg