Som det växer!

Nu syns fördelen med pluggplantorna verkligen.
Trots att jag nyss satte ut alla plantorna ser köksträdgården långt ifrån nyplanterad ut.Kålen har riktigt tagit för sig, potatisen är snart skördeklar (nåja, de första till sillen i alla fall) och sommarblommorna har börjat blomma. 
Nu är även gångarna halmade, så himla praktiskt och snyggt!


Men idag har jag trädgårdspaus. Vi skall fira en nybakad student.
Grattis Henrik!!!

Kommentarer

Så himla fint! Vilket jobb du gör på våren för att få det som du har det, wow. Här är det lite blandat förkultiverat och direktsådd, ser rörigt ut just nu, men om några veckor kommer allt att ha växt till sig. ha det kul med studenten!/Sophia
Helen sa…
Jisses vad fint du har det, och jag kan tänka mig att pluggplantor är bra då de tar lite plats och man får rum med många som du snabbt kan plantera ut och få det så snyggt!//helén
WOW.... vilken fröjd att få se din nyplanterade köksträdgård!! Som ett konstverk....... Vad duktig du är som får till det så!!!

Kram
Charlotte
Jenny sa…
Åh, blir helt sju när jag ser dina bilder, så himla fint och vilket arbete du måste lägga ned på att få det så! Imponerande och inspirerande!!

Kram
Åh så fint det blev:)) Gratta studenten ordentligt:))) Ha det gott/Monne
Så där fint kan väl ingen ha på riktigt?! Helt otroligt. Anette, jag är mållös. Fantatiskt! Har den där grillkvällen varit redan förresten? Tänk att kanske få se din potager irl.. åååh! Kram!
Så långt allt har kommit! Som du säger, det ser inte nyplanterat ut, kul! Hoppas studenten får en riktigt härlig dag och ni också! (:D
Ha det bra!
Skogseva sa…
Så otroligt vackert och välplanerat. Jag skulle inte klara av att plocka ett endaste salladsblad från den vackra tavlan och därmed förstöra kompositionen!
Snyggt med halm i gångarna - om man har tillgång till fårull är det också användbart...
Eva
NinaH sa…
Alltså suck, Anette! Jag blir alltid mållös inför din trädgård!!! Sååå vackert!
Jodå- NU ska jag försöka få in ett hämtnings-besök!! (Jag skäms att det inte blivit av ännu! Men du känner ju till lite om orsaken.......?)
Jag kommer!;-) (... men missar väl årets blomning av dem?!;-)...)
Hör av mig!
Så vackert Anette!
Läste det fina reportaget om er midnattsträdgård i går kväll. Har du lika många vita blommor i år?
Ha det gott
Birgitta
Boäng sa…
Hej Birgitta. Kul, då får jag titta efter tidningen idag. Har nästan lika mycket vitt i år, men en purpur/vit rosenskära till.

Populära inlägg