30:e juli Grill och Gräv !

Nu börjar det närma sig. Lördagen den 30 juli har jag öppen trädgård för dagliljeentusiaster och andra.
Välkommen att titta på trädgården, vandra bland alla frösådda dagliljor, varav en hel del är till salu för en billig penning.
Vi grillar och äter tillsammans efter allt grävandet. Ta med grillmat, jag har sallad och dricka.

Föranmäl dig här på bloggen (eller Facebook) så kan jag beräkna lite hur många som kan tänkas dyka upp.

Här är lite bilder från förra årets träff, tack till Gullvivan för bilderna!


VÄLKOMNA!!!

Kommentarer

Rekomenderas verkligen! Vi hade så trevligt förra året. Tänk att bara peka och så sprang Anette som en iller och grävde. Jag kan tala om att det var säkerligen ett riktigt träningspass för vår värdinna! (:D När alla blivit nöjda var det grill och trevligt småprat. Dagen där på gungade gamla saaben iväg mot ännu ett äventyr och hela kofferten med underbara daglilje ruggar. Nä, det räckte inte med de på bilden, blev nog sammanlagt 10 ruggar innan jag köpt färdigt! (:D Ha en riktigt trevlig helg!
Blomkärringen/Gullvivan
Helén sa…
Ser härligt ut att strosa runt i ditt dagliljehav:)//Helen
Jag hoppas kunna komma iår! :o)
Unknown sa…
Se där! Både madame och monsieur C på bild:) Vi längtar redan till den 30:e!
Kram!
Jag önskar att jag kunde komma på en så fantastisk tillställning, men det blir lite för långt att åka... Finns det något liknande i Mälardalen, tro?
/Caroline
Anjas Hill sa…
Hej!
Ser sjukt härligt ut att vada bland dagliljor!/Anja
Lotta sa…
Jag måste också säga, att om ni har möjlighet så åk till Anette! Att få gräva upp så fantastiska, gigantiska plantor till en liten peng är otroligt. Jag och Monne begränsades tyvärr av utrymmet i bilen häromdagen, så de guldkornen som vi också ville haft med oss står kvar och väntar på andra:-)
(Tack för senast Anette! Alla mina dagliljor är nedgrävda)
Anonym sa…
Blir bara så avundsjuk på Er i södra delen av vårt land. 70 mil är för långt att åka en gång till då vi varit i Skåne två gånger i sommar. Vilket ett innehöll ett besök i denna fantastiska trädgård. Hoppas på ett annat år.

/Cristina
Jag ser fram emot nästa vecka. Det ska bli hur kul som helst. Jag tar med lakan, täcke och kudde till mig och Ellen så bli det lite enklare. Jag hoppas att det fortfarande funkar med att vi kan låna säng. :)

Ha det gott, Kerstin
Boäng sa…
Javisst Kerstin, det finns plats.
Tack alla för era glada kommentarer, skall bli kul att träffas.
Anonym sa…
Här är en som blir grön av avund när jag ser alla vackra dagliljor som grävs upp, tyvärr så är den helgen upptagen sedan länge. Ha en riktigt rolig dag Gunilla
Livsnjutaren sa…
Hade varit härligt om man kunde komma. Får försöka en annan gång och ta med Gullvivan då vi faktiskt bor i samma lilla håla;)
Anonym sa…
Hej Anette!

Maken och jag vill gärna komma den 30 juli!

Kram! Märit
Boäng sa…
Ca 20 personer anmälda nu. Kul!
Ha en jätteskön dag imorgon! Önskar verkligen att jag kunde vara med, men det går ju tyvärr inte alls! Kram Mia
Katarina sa…
Jag har tittat runt på din blogg idag och måste bara få säga att maken till potager har i alla fall jag aldrig sett! Och det gäller även dagliljeodlingen! Verkligen imponerande!
Anjas Hill sa…
Hejsan Anette!
Vi försöker få till en dagstur till Skåne där huvudsyftet skulle vara ett besök i din trädgård. Skulle det gå för sig? Får man komma med några dagars varsel? /Anja

Populära inlägg