Nu börjar det närma sig...... Jag laddar lusten med lite Alan Titmarsh ;)
Underbara videor om hur du startar din köksträdgård.
Häng med!


 Kommentarer

Älskar Alan Titmarsch och ska naturligtvis se filmerna, men...det som glädjer mig mest är att ha läst att du säljer dagliljor och levererar per post! För mig som bor på Gotland är det till stor glädje!!
Jag ska i morgon gå igenom din lista och sen beställa ett antal plantor av dig. Sen hoppas jag att jag är bland dom första som står på tur. Bra plats för dom får jag arrangera!
Anette sa…
De där programmen tillhör favoriterna.
/Anette
Hade ju verkligen sett fram emot dessa filmer men...........:) Lusten finns till så mycket så att välja är ibland svårt:) Kram på dig/Monne
Christina sa…
Jag gillar verkligen de här programmen! De är så informativa och man lär sig en hel del, inte alls som de där makeover-programmen som finns både i Sverige och England.
Ha det gott!
Kram
Christina
ekoplantan sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
ekoplantan sa…
Tack för tipset! Jag länkar hit från Ekoplantan i Torsås facebooksida och hoppas att jag samtidigt får tipsa om Ekoplantans blogg: http://www.ekoplantan.se/blogg!
Monika
Kerstina sa…
Måste nog skaffa en jordfräs....
Härligt jordnära och lärorikt. Häftigt med de de där växafilmerna.
Eva
Anns Gröna sa…
Härlig inspiration och dessutom lärorika filmer. Har läst en del av honom i tidningar och så, men här kan man nog lära sig mer. Och få en kick att komma igång. Det behöver jag när det gäller trädgårdslandet - vill alltid så mycket i början men tappar tråden någonstans i mitten. Kanske blir det bättre i år!!!
Kram
Ann

Populära inlägg