Tråkiga och glada nyheter

Det blir inget dagliljeföredrag för Skånska Trädgårdsföreningen idag.
Min förkylning gör det omöjligt att prata utan att få ideliga hostattacker.
Men det blir föredrag iallafall. Ingrid Åkesson föreläser om växtskydd.
Jag hade förmånen att lyssna på henne i Höör för inte så länge sedan.
Har du möjlighet så åk dit och lyssna, mycket att lära!


Så till de goda nyheterna, varmbänken har vaknat. Idag passeras 30-strecket, sen brukar det gå fort!
Det betyder att jag kan börja ställa ut sådderna nästa vecka, hurra!

Kommentarer

Men, kära vän, är du så krasslig! Stort krya på dig och hojta till om du känner att du inte kommer upp till oss i Kungsängsliljan på torsdag!!! Massor med cyberkramar!!! :) Mia
PS. Världens bästa förkylningsbot: pressa 1 citron, rör 1 msk honung i lite ljummet vatten, riv en bit ingefära, blanda ihop och drick! DS.
Så trist att behöva ställa in:( Den här förkylningen/influensan som går nu är en riktigt elak sak:( Har varit och köpt slemlösande i dag på apoteket. Hoppas du snart blir bättre och grattis till det passerade 30-strecket/Monne
Boäng sa…
Jag har hopp om torsdag, har fått penicillin idag mot mina bihålor/hosta. Hoppas det hjälper.
Skall ta och värma upp min hemmagjorda druv/ingefärsjuice och vila nån dag till. :)
Malin sa…
Stackare - det är så trist att bli rejält förkyld när man bara vill gräva & greja (fast det är väl aldrig riktigt passande när jag tänker efter,,,). Bra att du tagit tag i det och fått riktig bot, Jag har bara haft lunginflammation en gång - en tidig vår med en förkylning jag inte tog på allvar - ajajaj vad tråkigt det var och oj så länge det tog att återhämta,,,
Kul att höra att det stiger i din bänken, Min ligger på runt 13-14 nu. Hoppas innerligt att det kommer igång - tänk om jag gjort något fel - tänk om hästskiten inte var färsk... Guldvattenhinken står beredd... Inte en droppe någon annanstans!
Berit sa…
krya på dig!!kul att snart få sätta igång sådderna.
Ha en alldeles underbar måndag!!
Johnna G sa…
Krya på dig!

Du måste ju ta hand om varmbänken! ;-)
Ninne sa…
Alldeles fel tid att vara krasslig.!! Krya på Dig riktigt gott- för det är väldans farligt att inte bli riktigt kry innan man sätter full fräs igen.
KryapåDIG KRAM
Lisa sa…
Oj vilken rejäl varmbänk :-) Grattis till värmepåslaget (i bänken). Hoppas du kryar på dig snart och kan fortsätta rapportera från bänkodlingen, kul att följa.
Ser att det är fler än jag som har ohyra i sådderna. Marodörer ! Alla mina violfrön gick åt, grrr. Hoppas du hade fler frön kvar.
Lisa/Lisas trädgård
Skönt! Då fortsätter jag/vi att hoppas, Anette! Ta det nu riktigt lugnt och inga fler varmbänksgrävningar den här veckan (även om jag gillar rapporterna)! En himla massa krya-på-dig-kramar från Mia
Christina sa…
Så synd att du drabbats av vårförkylning! Hoppas att du kryar på dig snabbt! Vi vill ju inte missa ditt föredrag på måndag i Gnosjö. Men det viktigaste är ju trots allt att du blir pigg igen!
Kul att varmbänken kommit igång!
Ha det gott!
Christina

Populära inlägg