Halm och kål

Nu är kålplantorna vackra, fortfarande små men med sin egen karaktär.
Älskar dem.


Kommentarer

Det är så snyggt med alla blad i olika nyanser av grönt! Och jisses vad långt det har kommit!! Ett underbart köksland du har!
Ha det fint!
Blomkärringen
Gela sa…
Vad vackert!!!!
Törnrosa sa…
Vackra plantor. Kål har så olika karaktärer och kan vara rent njutbara, inte bara att äta, utan även som rabattväxter. Och inga kålfjärilar hos dig, förstår jag...
Kramar
Törnrosa
M/S Design sa…
Oj vad det växer!!
Vackert kålland!
Ha de bra
Mariana
Renate sa…
Så vacker det är med kål,sedan gott att äter.Så stilfullt.
Malin sa…
Så galet snyggt! Jag gillar verkligen kålens skiftningar i både nyanserna och de köttiga bladen. Här svämmar några pallkragar över av för tätt satta spetskål - jag måste läst fel på storleken... När tusan knyter de sig? Fnissfniss
Kram
Landbohaven sa…
Jeg kom bare lige forbi.
Hvor ser det godt ud.
Tak for kigget.
Ha´ en god dag.
Skogseva sa…
Det är så otroligt snyggt. Undrar bara hur du gör med alla larver som väl också älskar kål...
Glad misdommar önskar Eva
Boäng sa…
Kålfjärilens larver behandlar jag med Turex, en bakterie som är godkänd för Krav-odling. Det är mycket effektivt och hjälper mig också med krusbärs- och storramssteklarna.
JennieS sa…
Så fantastiskt vackert du har det och så gott det kommer bli! Jag går och klämmer sönder kållarverna för hand men har bara en stor pallkrage med kålplantor, men nu har jag beställt Turex ska bli spännande att se om det funkar. Nästa år måste jag göra ett större köksland så jag får plats med mer, blir otroligt inspirerad av dina bilder!

Populära inlägg