Nu är det dags att beställa bladbrätten/ Brätten är tyvärr slut för i år!

Tycker du det är kul att odla men har inte tid att passa småplantor?
Jag drar upp ett helt pluggbrätt med blandade bladgrönsaker till dig, 150 små plantor, klara att plantera ut i pallkrage eller trädgårdsland när risken för frost är över i slutet av april/början av maj.
Eftersom de inte kan skickas med post vänder jag mig främst till er som bor i närheten av Boäng, Röstånga, Lund och Malmö. Först till kvarn, jag vågar bara lova ca 20 brätt pga begränsad plats....

I brättet kommer att finnas flera olika sallader,bladcikoria, rucola, mangold, bladkål, bladsarepta mm.
Alla bladen är valda för att ge skörd länge och för att kunna klippas blad av kontinuerligt under sommaren.
Några sorter kommer att ge mest i början, andra lite senare. När en sort är färdigskördad eller går upp i blom slutskördar du de plantorna och sår en rad med rädisor eller annat lättodlat.

 
Kostnad för ett helt brätt är 300 kr inklusive moms. Du får 25 kr rabatt om du har med dig det tomma fjolårsbrättet tillbaka till mig.

Maila in din beställning på bestallning@dagliljan.se


Kommentarer

Vilken underbar affärsidé! Måste ju vara perfekt att få allt på ett brätte:) Kram/Monne
IET sa…
Det ser så himla trevligt ut det där. Underbart med sorter som kanske inte är så vanliga.
/iet
M/S Design sa…
Mycket smart! önskar jag bodde nära!
Mariana
Hej jag heter Viola Gonçalo. Jag kommer från Trondheim, men jag flyttade till Waterton Lakes National Park i Kanada med min man. orden kan inte förklara hur upphetsad jag är nu, tack vare Drigbinovia för att ha fixat mitt brutna äktenskap, lämnade min man mig och våra barn till en annan kvinna. Vi var gifta i sju år och under vårt äktenskap hade vi en hård kamp, ​​en trogen morgon berättade för mig att jag vill ha en skilsmässa med mig, så jag försöker mitt bästa för honom men han är att jag inte vill se att jag bor i Australien nu med en annan kvinna. och han gjorde alla meddelanden ogiltiga. Jag lärde mig att mitt liv var slut och mina barn såg aldrig sin far igen. Jag försökte vara stark för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag var säker i sju år eftersom jag verkligen älskade honom. Och jag tänker på honom varje dag och natt, och jag skulle vilja få honom tillbaka i mitt liv. Jag gick bokstavligen galen och behövde gudomligt ingripande. Jag har sagt alla mina problem till mina vänner som har liknande utmaningar i sitt gifta liv. Men hon tog mig till en mycket kraftfull man som heter DrIgbinovia. Hon sa att han var den enda anledningen till att hon var lycklig, så jag bestämde mig för att få honom att prova att jag gjorde en massage till sitt WhatsApp nummer på +2348144480786 eller du kan också maila honom på doctorigbinovia93@gmail.com då gjorde han kärlek stava för mig, till mina grejer överraskade, min man ringde mig för första gången under de senaste veckorna. Och han berättade för mig att han saknar oss lika mycket som barnen. Jag var så förvånad över att mitt hjärta var fyllt av glädje och spänning och han bad om ursäkt för hans misstag och ursäktade mig för smärtan jag orsakade. Så han kom hem med mycket kärlek och glädje tillbaka till oss, och från och med den dagen är vårt äktenskap nu starkare än tidigare. Tack vare Drigbinovia är han en mycket kraftfull man, så jag bestämde mig för att berätta för min historia för någon man eller kvinna som går igenom samma smärta. Jag vill att du ska veta att det finns en lösning. Drigbinovia är lösningen, en riktig och kraftfull trollkarl som bad att hjälpa kvinnor och barn att hjälpa till i deras smärtsamma tid. Och har också en stavning för att bota HIV, cancer, etc tack för din tid

Populära inlägg