Odla rätt - pluggbrätt :)


Hej i det vackra vädret!

Ni som beställt pluggbrätt med salladsplantor av mig kan börja fixa era planteringslådor om ni inte gjort det redan. Det växer på bra. Jag kan börja lämna ut de första nu. Skaffa gärna lite fiberduk/odlingsväv också, så kan ni skydda de små plantorna de första dagarna. Det ser ut att bli bra utplanteringsväder i mitten på veckan, mulet och lätt regn.


Kommentarer

Malin sa…
Wow vad fina de ser ut.
Kul att de växer så jämt med tanke på att det är så olika sorter - Grattis!
Men jag tycker att det är galet billigt du säljer dom för! Jag vet vilket jobb det är att fylla ett brätte, så olika frön, skriva alla skyltar och vattning, lampa osv...
Lyckliga äro dina kunder - på många sätt!

Kram Malin
Lisa sa…
Heja plantbrätt, vad bra de är :-) Införskaffade ett gäng nya i år, de jag köpte när jag började odla här för 25 år sedan föll alldeles i bitar vid det här laget, bra hållbarhet ändå tycker jag. Fin idé du kommit på där, kanske kopierar ;-)
Varmbänken ser ju kanonfin ut.
Ha det gott i dessa bråda tider.
Kram Lisa/Lisas trädgård
Unknown sa…
Hade jag bott närmre så hade jag köpt ett sånt där pluggbrätte på stört. Är alldeles för lat för att så själv, men tyckte påsen med sallad jag fick av dig förra året var gudomlig.
Kram
Ååå vad det växer hos dig. Trodde jag skulle hunnit med grönsakslandet i början på veckan, men inte. Det får bli efter helgen istället.
På din fråga om rabattkanterna så är de också flätade med järnband. Nya band som ännu inte rostat.
Ha det gott
Birgitta

Populära inlägg