Förälskad på nytt!

Ibland är det slitigt, jobbigt, tungt, tidsödande och enformigt. Att arbeta med kroppen, att dra gödsellass efter gödsellass, att gräva, så, skola, plantera, jaga sniglar och rensa och rensa och rensa.

Men så kommer den där dagen, när det plötsligt var värt varenda droppe svett, varenda ömmande led och vartenda dyblött ombyte efter regn- och lerbad.

Och den kom idag, eller kanske igår.


Igår under öppen trädgård, när alla besökare var så glada och positiva.

Och idag när jag hade fotograf här på besök.

Det behövs ibland besök av någon annan för att jag skall stanna upp och verkligen se den, vår köksträdgård, vår potager.

Den är fin i år, och jag känner mig lite nyförälskad, en stund.


Hoppas ni kan stanna upp och njuta av er trädgård, liten eller stor, vildvuxen eller pedantskött, det spelar liksom ingen roll.
Man måste bara se den, med lite nyförälskade ögon.
(Välkommen att besöka oss på Öppen trädgård 26/7 samt 16/8 kl 15-20.Googla Boäng 771 så får ni träff på kartan.)


Kommentarer

Visst är det så.Ibland måste man ta sig tid att stanna upp och verkligen njuta. Konstigt bara att det ofta är genom andra man ser hur det verkligen ser ut. Det ser då verkligen väldigt fint ut i din potager!
Åsa sa…
Så vackert och så fint skrivet. Kram
Anonym sa…
Å, så vackert det blivit! Det är alltid lika roligt och intressant att gå in på din blogg eller titta på dina filmer:-) Tack för att du delar med dig. Det ger mig massor av inspiration och lust att jobba på i vår lilla trädgård. Lycka till med allt!
Vänliga hälsningar
Lenita vid foten av Kinnekulle
Anette C sa…
Låter härligt med öppen trädgård på söndag. Tror minsann jag ska försöka komma och hälsa på!

Boäng sa…
Tack Anette, Lenita, Åsa och Ulrika.
Just nu håller jag tummarna för att regnet inte skall spoliera morgondagens Öppen trädgård. Vi får hålla tummarna tillsammans för ett lite bättre slut på sommaren.
Supervackert och att mycket möda lagts ner är inte svårt att förstå. Har en liten undran och det är hur du kommer åt att plocka störbönorna i mitten?
Allt gott
Anette
Unknown sa…
Såååå fint du har det,måste absolut försöka att komma och hälsa på dig den 16:de och se fina i verkligheten.Vi bor ju inte så långt i från varandra !
Hälsningar Annie

Populära inlägg