Öppen trädgård!

Välkomna att besöka oss och titta på köksträdgården!Årets upplaga går i mörkt rött och blådaggiga toner, och så grönt med lite lime förstås.
Det har varit roligt att följa den i år. Den blev rekordsent planterad på grund av kylan och mitt arbete med att sälja plantor, men ändå är den nästan lika långt kommen som vanligt. Bara bönor och potatis skvallrar om att jag var sen i år.

Förutom köksträgården finns här två växthus och en vinterträdgård att kika i. Övriga trädgården är inte välrensad, den är vild, men det finns en del fina träd och buskar att titta på.
Och så förstås dagliljefröplantor i massor, där man hittar dem under ogräset ;)

Sen har det tillkommit svensk gul anka och några höns också sen ifjol. De går lösa i trädgården, så hundar får snällt stanna i bilen.

Öppettider i år är söndagarna 23/7, 30/7 samt 6/8 alla dagar samma tid kl 15-18.

Det går jättebra att ta med sig picknick eller fika. Ganska gott om sittplatser.


Välkomna!
  


Kommentarer

Anette - vi funderar på att besöka din öppen trädgård den 30 juli och vi ska vidare till Danmark dagen därpå. Har du tips på någon gästgivargård/hotell/liknande där man också kan äta som är trevligt i närheten, (västra Skåne)?
//Hälsning Helene
Boäng sa…
Oj, det finns fler trevliga boenden i närheten av Röstånga, men de har inte restauranger. Höör har gästgivargård med restaurang, men om den är öppen söndag kväll vet jag inte.
Tack Anette. Googlar...
Hälsning Helene
Jeanette sa…
Helt underbar trädgård! Kan drömma mig till sommaren redan nu. Tack för inspirationen :)
Boäng sa…
Tack Jeanette!
Välkommen i sommar om du har vägarna förbi.
Malk sa…
Läser din blogg och längtar till vår/sommar nu.. Vad är det vackra lila på bilden längst ner? (ovanför ankorna alltså) Något ätbart ;) ?

Populära inlägg