Öppet för plantförsäljning i maj!

Vill du köpa grönsaks- och blomplantor till köksträdgården?I år satsar jag lite extra på italienska tomater, de där ljuvliga sorterna för caprese och tomatsås. Som vanligt finns det gott om körsbärstomater, frilandstomater och några biffar, i många färger.
På chilifronten finns allt från milda paprikor till heta thaichilis, med tonvikt på milda och medelheta sorter, gärna med mycket arom.
Andra grönsaker som finns är olika kålsorter, sallat, delikatesslök, asiatisk bladselleri, rotselleri, persilja, mangold, rödbetor mm.

Färgtemat är i år aprikos/persika. Det finns aprikos petunia, tre olika zinnior från Floret i USA, sommarrudbeckia, lejongap och förstås de violetta jätteverbenorna, kan inte leva utan dem.
Här kommer en kalender med mina öppettider i maj! Kan du inte på angivna tider så ta kontakt med mig. Oftast går det att ordna.
Vill du ha koll på tiderna? Importera googlekalendern till din egen genom att klicka på +tecknet längst ner i höger hörn.
To 16-20
Lö 10-15

Välkommen!

Kommentarer

Anna sa…
Jätte bra blogg! Tack så mycket :)
Anonym sa…
Hej, hittade ett gammalt inlägg om att du hade plantor av kronärtskockan Herrgårds. Har du möjligen det i år också? Hälsn Maria

Populära inlägg