Öppet för plantförsäljning i maj!

Vill du köpa grönsaks- och blomplantor till köksträdgården?

Jag producerar ju mina plantor själv, med uppdragning i vinterträdgården och i kallt växthus. Därför är mina plantor inte klara nu i april, det hade helt enkelt krävt för stora insatser i form av tilläggsvärme och lampor. Jag försöker odla med ett minimum av extra el, och har därför plantorna klara mer i tid för utplantering på friland i maj.

I år satsar jag lite extra på italienska tomater, de där ljuvliga sorterna för caprese och tomatsås. Som vanligt finns det gott om körsbärstomater, frilandstomater och några biffar, i många färger.
På chilifronten finns allt från milda paprikor till heta thaichilis, med tonvikt på milda och medelheta sorter, gärna med mycket arom.
Andra grönsaker som finns är olika kålsorter, sallat, delikatesslök, asiatisk bladselleri, rotselleri, persilja, mangold, rödbetor mm.

Färgtemat är i år aprikos/persika. Det finns aprikos petunia, tre olika zinnior från Floret i USA, sommarrudbeckia, lejongap och förstås de violetta jätteverbenorna, kan inte leva utan dem.
Här kommer en kalender med mina öppettider i maj! Kan du inte på angivna tider så ta kontakt med mig. Oftast går det att ordna.
Vill du ha koll på tiderna? Importera googlekalendern till din egen genom att klicka på +tecknet längst ner i höger hörn.

Välkommen!

Kommentarer

Populära inlägg