Möten och människor

Vintern dröjer sig kvar i min trädgård. Då kan man med gott samvete ägna sig åt möten.
I vårt kök hade vi årsmöte i gruppen Hosta-Iris-Hemerocallis, en rikstäckande samling samlare ur Trädgårdsamatörerna. Årsmöte live och online samtidigt var nytt, funkade utmärkt :)Ett par dagar senare fick jag möjlighet att njuta av bilder från Normandie. Det var Christina Högard-Ihr som gästade trädgårdsföreningen Ärtan i Röstånga. Gissa om man blev sugen på att resa till Frankrike?


Lite annat har jag hunnit med också, tex ett Stickcafé i Lund igårkväll. Kom till Ebbas skafferi på onsdag kl 18 jämna veckor och träffa andra stickor! Gott fika har de också.

Kommentarer

Vad vore livet utan möten med människor! Vad spännande att få se bilder från Frankrike. Där har jag aldrig varit men det skulle inte vara dumt att titta på dagliljor där;) Sticka och virka höll jag på men mycket förr men tyvärr så har jag svårt att hålla mina fingrar så nu , i alla fall en längre stund. Ha det gott/Monne
Ett både roligt och givande möte, trots att det var årsmöte.
Säger, skriver, som Monica, Vad vore livet utan möten med människor?
Ha det gott och tack för hjälpen med linsskyddet!
Birgitta
årsmöte live och on-line låter bra. Hur gör man?
Boäng sa…
Vi har ett forum inom HIH-gruppen där vi kan både chatta och lägga ut dokument.
Först gick vi igenom hela mötet, lade ut dagordning med det vi kommit fram till, val mm. Sedan fick alla andra kommentera och diskutera via chatten innan vi klubbade de olika punkterna. Forumets inlägg blev underlag till protokoll. Mötet var kallat till i vårt blad, med tid och plats för både inloggning och möte runt köksbordet :)
Anonym sa…
Härliga upplevelser du haft, kompis! Det där med sticket hade varit jättetrevligt - lite långt att farta iväg kanske. Får väl sticka hemmavid och dricka kaffet till - ett lagom surrogat.
Låter jättekul med er blomträff - härligt med trädgårdsfolk som alltid!
Ha det gott!
Kram
Ann
Vilken fart det är på dig. Hur hinner du allt undrar jag.
Eva
Berit sa…
stick cafee?? ja det finns då inte här, men låter intressant, här finns mera syjuntor./ha det Berit

Populära inlägg