Skånsk Trädgård

Mässan i Malmö blev en kickstart på trädgårdsevenemangen. Efter en tröttsam timme i bilkö för att ta sig fram till parkeringen :(  hittade vi snabbt in i mässmyllret.
Min mässtopp:
1. Att träffa alla underbara trädgårdsmänniskor
2. Larsvikens Gårdsbutik som säljer ljuvliga potatissorter. Rekommenderas!! I år hade de dessutom tagit in lite utvalda fröer från Baumaux. Har ni inte testat denna fröfirma måste ni passa på. Svensk översättning på fröpåsarna för den som inte är Frankofil. Tack till Phillipe Plöninge som hade en hand med i detta!
3. Pionexperten. Köpte "bara" två pioner av honom i år. En itoh-hybrid, fylld gul,och en suffruticosa, fylld vit.

Lyckades som vanligt glömma att jag bar på en kamera hela dagen, men här kommer någon bild i alla fall. Bröllopsyra i Sverige?

Kommentarer

Fantastisk klänning! Låter som ett lyckat mässbesök:)

Trevlig söndag

Rebecca
Låter som det var väldigt lyckat! Tänk om man hade tid och råd och resa riket runt på alla trevliga trädgårdsmässor och dyl. Hade ju varit en dröm! Tack för att du delade med dig lite av din upplevelse!
Bitte sa…
Åh vad kul du måste ha haft på mässan. Tänk att få träffa trädgårdsvänner - nya o gamla - mitt i vintern...vilken dröm:)
Johnna G sa…
Härligt med mässa, önskar att jag kunde gå... Men jag ska gå på Nordiska i Älvsjö, det ser jag fram emot! Härlig klänning.
/ Bondjäntan
Hade hört så mycket negativt om Skånes trädgårdsmässa att jag blev glatt överraskad.
Tack för en rolig dag och goda ostar.
Ha det gott
Birgitta
HelenJ sa…
Visst möttes vi inne hos Pionexperten? Jag hälsade i alla fall på ett ansikte jag tyckte mig känna igen. Monne pratade om Anette hit och Anette dit - men jag var så trött i huvudet att jag inte kopplade förrän jag kom hem! =)
Nu ser jag fram emot ett intressant föredrag om dagliljor på Alnarp - räkna med att jag kommer!
/Helen
Anns Gröna sa…
Visst är det bröllopsyra både här och där i landet just nu! Var sugen på lite trevlig helglektyr när vi handlade i fredags men det var ju bara bröllopsfeber i alla de som jag var sugen på. Och det var jag inte intresserad av.
Tur att du hade ett trevligt mässbesök efter den långa bilkön.
Ha en skön vecka!
Kram
Ann
Ahhhh, härligt...du var där! Du får berätta mer när vi träffas, jag har ju varit bortrest denna helgen också, men nåja, vad är väl en bal på slottet? ;o)
Ha en fin vecka,
kram L
Kul och ses och hoppas att ni hade bra på erat möte.
Härligt gäng.
Annika
Anonym sa…
Any time, any time, my dear!
Ann
Anette sa…
Bröllopsyra råder här också. Lilla Ockelbo planerar och står i, finns alltid något att läsa i lokaltidningen.
Larsvikens Gårdsbutik, hoppas de är med i Älvsjö om en månad. Då blir det lite inköp.
/Anette
Ja så kan det gå, man släpar på den där kameran och kommer ibland hem utan bilder. Men klänningen var ju inte så dum. Kul att träffas igen!
Vi hörs - eller ses
Eva

Populära inlägg