tisdag 13 juli 2010

Färger i köksträdgården

Nu när dagliljorna börjat blomma är det lätt att glömma köksträdgården.
Men snart är den som finast. Kålen börjar ta form, blommorna slår ut, sallaten växer sig hög.
Försöket med kanter av luktärt verkar slå väl ut, de har börjat blomma. Nu gäller det bara att inte glömma vattna om den varan uteblir från ovan. Hittills har åskskurarna bara släppt några droppar på oss. En rejäl rotblöta hade inte suttit fel. Kan man få önska det?


4 kommentarer:

Tyra i Vaxholm sa...

Oh Anette vilken fröjd att se din trädgård, ordning och reda. Ljuvligt. Själv har jag öken på min kobbe! Det är knastertorrt och allt ser för hemskt ut. Det är en sann njutning att få se din frodiga trädgård...skånska myllan är ju bäst!

Alen Trädgård sa...

Det ser helt underbart ut;) Den låga luktärten köper jag gärna frö av till hösten, helt sagolik. Här kom det ett åskväder i går kväll må du tro:) det var rena skådespelet blixtar som ljungade åt alla håll nästan samtidigt och regn som fullkomligt dånade på plasttaken ovanför altanen där vi satte oss:)) Det kom 25 mm. Så önska du lite regn:) Ha det gott/Monne

Lena Andersson sa...

Vilka stora fina odlingar så härligt gem fört med mina små pallkragar.
mvh Lena

Madame C sa...

Kära nån, man blir ju helt häpen så fint du har. Är det en låg form av luktärter, de vita, som växer som kantväxt? Väldigt fint och måste dofta ljuvligt!
Ha det gott,
Charlotta