Färger i köksträdgården

Nu när dagliljorna börjat blomma är det lätt att glömma köksträdgården.
Men snart är den som finast. Kålen börjar ta form, blommorna slår ut, sallaten växer sig hög.
Försöket med kanter av luktärt verkar slå väl ut, de har börjat blomma. Nu gäller det bara att inte glömma vattna om den varan uteblir från ovan. Hittills har åskskurarna bara släppt några droppar på oss. En rejäl rotblöta hade inte suttit fel. Kan man få önska det?


Kommentarer

Oh Anette vilken fröjd att se din trädgård, ordning och reda. Ljuvligt. Själv har jag öken på min kobbe! Det är knastertorrt och allt ser för hemskt ut. Det är en sann njutning att få se din frodiga trädgård...skånska myllan är ju bäst!
Det ser helt underbart ut;) Den låga luktärten köper jag gärna frö av till hösten, helt sagolik. Här kom det ett åskväder i går kväll må du tro:) det var rena skådespelet blixtar som ljungade åt alla håll nästan samtidigt och regn som fullkomligt dånade på plasttaken ovanför altanen där vi satte oss:)) Det kom 25 mm. Så önska du lite regn:) Ha det gott/Monne
Vilka stora fina odlingar så härligt gem fört med mina små pallkragar.
mvh Lena
Unknown sa…
Kära nån, man blir ju helt häpen så fint du har. Är det en låg form av luktärter, de vita, som växer som kantväxt? Väldigt fint och måste dofta ljuvligt!
Ha det gott,
Charlotta

Populära inlägg