Tack för en härlig dag!

Tack för att ni kom och gjorde min dag till en underbar dag!
Det här gör vi om nästa år.
Först grävde vi upp dagliljorna, många, fast det syns knappt i bäddarna!


Sedan åt vi gott och fort ;)


 
Jag fick hjälp att markera framtida plantor och vi  var rörande eniga :)
 

Full pott för den här ljusa med tunt lila öga!

Kommentarer

HelenJ sa…
Jag är ledsen att jag inte kunde komma - men å andra sidan fick jag gjort massor hemma idag så paniken inför nästa helg har börjat släppa. Jag hoppas kunna komma nästa gång istället (för det blir väl en nästa gång?) - och du är förstås välkommen till mig den 28/8!
Skitsnygg daglilja - har den något namn?
/Helen
Kul med lyckad dag...inte att undra på med så fina dagliljor. Syns,
kram L
Åh, det svider i hjärtat att sitta här och se hur härligt ni haft det :) Hoppas att det går att få till det tidsmässigt nästa år,för jag hoppas att det blir nästa år också;)) Det skulle vara så vansinnigt roligt. Kram/Monne
Förstod att det skulle bli en lyckad dag med en sådan kul inbjudan! Synd man bor för långt bort bara....... Hade ju varit superkul att komma....

Kram Charlotte
IreneL sa…
Åhhh vilken härlig dag ni hade!! Lyckliga dom som var hos dig!!
Ha en fin dag! / Irene
Unknown sa…
Tack, tack och åter tusen tack, Anette! Både för dagliljorna och gästfriheten. Vi kom hem alldeles omtumlade och helt dagliljefrälsta:) Din trädgård är SÅÅÅ fantastisk och vi ser redan fram emot att få komma tillbaka nästa år. Nu ska det grävas nya dagliljerabatter!
Ha det gott och hoppas ni hade en trevlig dag dit ni skulle på trädgårdsträff idag:)
Charlotta och Arne
P.S. Välkommen till oss när helst det bär av till våra trakter:)
Lotta i Gbg sa…
Jag måste tacka här också! Jag var så glad för denna träff. Det var så kul att träffa flera gamla bekanta, tyvärr hade jag lite svårt att fokusera på de som var nya för mig eftersom dagliljorna hade en sådan dragningskraft:-)
Lotta
Ja, tack för att även vi fick komma med på ett hörn ;-) Dagliljefrälst är jag fortfarande inte (och kommer säkert aldrig bli - för blir man det inte hos dig var skulle man då kunna ryckas med!?). Men din (er!) trädgård är underbar - och det är alltid lika roligt att träffas!
Kram, Christina
M/S Design sa…
Vilken otrolig massa liljor du har och vilket vackert trädgårdsland.
Mariana
Jeg havde lagt en billede af mine usle Dagliljer på min blog og fik et tip til om besøge din blog - hold da op, hvor har du mange skønne Dagliljer, sikke en fantastisk have.

Populära inlägg