Känns det igen?

Jag har varit kattvakt i två veckor.
Som tack för hjälpen fick jag en härlig bok - Simon´s Cat.
Ni kanske känner igen den från You tube?
En av bilderna fick mig att skratta lite extra, känner ni igen den här situationen?
Tar mig friheten att låna en bild ett par dagar.........................se det som reklam för boken  som kan köpas på http://www.simonscat.com/index.html

Kommentarer

Simon's Cat är en av de bästa serier jag vet:)) Det är ju så uppenbart att det ÄR en kattmänniska som gjort serien;)) Så totalt träffsäkert och underbart. Ha det gott/Monne
Ha ha det där var så himla bra.Har råkat ut för det några gånger när jag jag lagt ut ny jord i rabatterna och planterat små plantor.Ger mej den på att grannarnas katter sitter och spanar och väntar.Blir sur ibland,men jag gillar ju katter så det får vara.Städar upp och sen är det bra.
Unknown sa…
Åh, den bilden gav mig sannerligen ett gott skratt!! Tack!!

Har lånat en bild av dig idag, med länk till dig förstås, i mitt inlägg. Jag har blivit så inspirerad av dig, så nu ska jag också mjölksyra grönskaker:) Hoppas det är ok:)

Ha en skön helg,
Charlotta
Unknown sa…
Hej igen Anette!
Tack snälla, snälla för alla råd och tips! Vad gör jag utan dig, får jag väl snart säga:) Potager-boken är beställd. Var hittar jag det där mjölet du tipsade om till Levain-bröd? Jag tar tacksamt emot receptet på kålsalladen (charlotta@cesar.nu) och YES! jag har reserverat 7/2 när du kommer till STA i Blekinge:) Så klart är du välkommen hit då, fast det finns ju förstås inte så mycket att se av trädgården. Men kanske en varmbädd? Har du tid och lust finns jag i alla fall här;)
Ha det gott,
Anonym sa…
Bamse! // Henrik :)

Populära inlägg