Grattis Lena!

En värdig vinnare av utmärkelsen årets trädgårdsbok 2010.
Min personliga favorit också av förståeliga skäl. Nu väntar jag bara på att Lena skall komma ner till Skåne och hålla sitt "Gourmet-grönsaks-föredrag". Mmmmm.

Kommentarer

Unknown sa…
Den boken är SÅÅ bra! Har lånat den på bibblan i flera omgångar. Hög tid att köpa nu:)

Så kul att "snabbträffas" igen i helgen. Men nu börjar jag få starkt behov att lite lääääängre träffar också. Känns som man bara hinna säga hej och så är träffandet över!

Ha det gott,
Charlotta

P.S. När vi kom hem i går kväll hade petuniorna börjat slå ut! Men i morse gick det fortfarande inte att se om de är gulstrimmiga eller ej.
Förstår om det är din favorit:) Den ser ju onekligen fin ut. Ha det gott/Monne
Hej!

Så roligt det var att träffa dig på mässan och få ett ansikte till bloggerskan med den fantastiska potagen. Jag har varit här och tittat många gånger och sett hur fint du har det. Det måste vara härligt att skapa något så storslaget.

Ja visst är väl Lena Israelssons böcker bra! Jag var själv och lyssnade på henne för bara ett par veckor sedan och blev väldigt inspirerad. Dessutom fick jag tips på många goda grönsaker att odla i sommar.

Ha en fin dag!

/Cecilia
Yess, vilken tur att den bästa boken fick priset! Grattis, Lena! Gissa om det var min favorit med? :) Kul att se dig som hastigast på mässan! Hoppas att vi kan ses lite längre snart! Kram Mia
Martina sa…
Den boken har jag missat helt, måste inhandlas genast! Härlig blogg du har!
Karin sa…
Älskar Lenas böcker!
Karin
Tesa sa…
Hej
roligt att du tittade in till mig..hmm..men det tog ett tag innan poletten trillade ner, har legat av mig under två års studier..
..och kul att du minns mitt "koinlägg"...det finns nog kvar nånstans på bloggen på AoT, ska kolla efter...
Hon är bäst! Jag var och hörde det föredraget här i Sthlm i januari tror jag att det var. Alltid lika kul att se och höra henne.

Populära inlägg