Fyra sjättedelar klart

Idag skall jag sätta potatis, så morötter och ärtor, kanske lite spenat och annat. Fyra av sex kvarter är klara, grepade och gödslade för säsongen.
De två sista får vänta nån dag, måste variera arbetet så inte kroppen går i baklås.

Vädret är himmelskt och maken ledig, så vi jobbar tillsammans. Jag ute och han inne. Ja, lite utejobb har han också gjort, det går ju inte att bara stå inne i sånt här väder.
Vårt projekt att öppna upp i nock i köket fortskrider. Efter lite målning kan vi nog ta bort golvbrädorna idag och äntligen få se hur det kommer att bli. Längtar!

Häromdan hade vi besök av en gårdsfotograf. Vi var inte intresserade av någon tavla, men en digitalkopia av flygfotot löpte vi. Så här såg vårt ställe ut från luften för ett par år sedan.


Glad Påsk på er alla. Hoppas ni har ledigt och kan njuta fullt ut av det fantastiska vädret!

Kommentarer

Så härligt att ha gjort så mycket i köksträdgården, du är helt fantastisk på att arbeta:) Önskar att jag skulle orka lika mycket. Spännande att få se resultatet av renoveringen inne:) Flygfotot ser jättefint ut, vilken skillnad det är att se det från ovan:) Ha det gott/Monne
Vilket underbart ställe ni har!
Har varit på landet och är nyss hemkommen. I morgon skall vi dit igen, ganska bra att vi bara har en mil mellan ställena, och då skall jag börja så grönsaker. I dag har jag skördat årets första sparris :-))

Fortsatt trevlig påsk
Birgitta

Populära inlägg