Mord!!!Nu är mina plågoandar här igen. De gör kvällsgrävningen till en plåga, biter stora blemmor på mina ben. Kanske försöker de säga att det är dags att gå in och sluta arbeta???
2-3 mm långa, flygande, bitande, kommer fram i skuggan på kvällen............vad är det jag slåss mot?

Kommentarer

YAYKS!!!! Vad har ni för fulingar på Boäng?? Ser ut som en korsning av fluga/geting/ochnågotannatäckligt! GÅ IN ANETTE!!!!! /Monne
Hans sa…
Otäcka kryp, det är mycket man får stå ut med i trädgården. Här i norr har inte liknande plågoandar vaknat ur sin vintersömn ännu. Men de lär komma fram ur sina gömmor i början av juni månad. Vår bästa tid är nu, för nu är det myggfritt men även tyvärr frost om nätterna.
Ha det bra.
Berit sa…
Huvva vilken lurvig kryp!!
Ha en underbar dag!!
Sådana vill jag inte ha, usch och fy....

Ha en bra dag, Kerstin
Unknown sa…
Fy bubblan! Bara på dem!!!! Missa inte mitt inlägg idag:) Kanske du är intresserad?
Kram!
Skogseva sa…
Hos oss har knotten redan vaknat till liv och förpestar arbetet utomhus vid stilla väder. Myggen har nattetid bitit sönder mina ben som oftast hamnar utanför täcket. Getingarna surrar omkring mitt huvud när jag fikar utomhus och bålgetingarna letar som vanligt efter en lämplig plats att starta bobygget på.
Ditt odjur ser ut att vara en helt ny art! Något som jag aldrig sett tidigare - eller är den bara massakrerad till oigenkännlighet?
Det undrar Eva

Populära inlägg