tisdag 30 augusti 2011

Fler varianter.

Idag blev det att koka in persikor, den här gången i en pikant lag av socker, vinäger, konjak och kryddor.
Det doftar fantastiskt i köket!
Här finns recept: http://desertcandy.blogspot.com/2007/09/summer-preserved.html


5 kommentarer:

Mias Trädgård sa...

Ser väldigt trevligt ut och låter väldigt gott! Tack för länk till recept! Återkommer det året jag får en sådan skörd på mitt Riga - Frost kommer inte att leva till nästa år, jag kommer ta bort det helt! :) Mia

Alen Trädgård sa...

VILKA kalas du kommer att kunna ha i vinter Anette;)) Ser väldigt trevligt ut också:) Ha det gott/Monne

Berit sa...

ÅÅ vad avundsjuk jag blir på hela ditt skafferi med alla godsaker från trädgården.
Ha en underbar dag!!

mobil reparation sa...

Ser super lækkert ud :)


Hilsen

Bent
http://www.mobilreparationer.dk/

Skogseva sa...

En sådan lyxlycka med alldeles egenodlade inkokta persikor! Borde serveras som ensamrätt på tallrik med guldkant, tycker
Eva