Fruktkorg

Idag blev det fruktskörd.
Persikorna blir till konservering och till chutney.
Druvorna är bara att äta och njuta nu. Mmmmmm  :)


























Todays harvest, a basket filled with peaches and grapes. This will be turned into canned peaches, peach chutney and a few of them are saved for tomorrow.
We will have peaches cooked with orangejuice, grenadin and sugar, served with icecream .


Picture from http://www.matklubben.se/recept/grillad_persika_med_vaniljglass_33680.html
Life is good! :)

Kommentarer

Men såå lyxigt!!! Egna persikor och vindruvor. Så vackert de ligger där i korgen också. Den där formen med persikorna ser hur smaskig ut som helst. Härligt!!!

Kram
Charlotte
Yummy! Låter som ett jättetrevligt recept! Vad för sorts druvor och persika har du? Kram Mia
Berit sa…
ÅÅÅ vilken lyx och vilken rikedom du har i din trädgård:)
Ha en underbar dag!!
Åh vad underbart det ser ut:) Grillade persikor med glass låter ju inte dumt det heller, även om jag inte äter frukt och sött vet jag inte om jag kunnat motstå en liiiiiiten bit i alla fall:) Ha det gott/Monne
Åh så härligt att plocka sina egena persikor och druvor!!! När jag skaffat mej ett större växthus ska det bli under tiden får jag nöja mej med de nyinköpta staketdruvorna nästa år hoppas jag på skörd. En klase finns faktiskt redan i år, undrar om den hinner mogna.. Härliga recept och fina bilder man blir ju jättesugen! (:D
Ha en bra helg!
Fröken Dill sa…
Vilken lyx!
Jag planterade ett persikoträd och en staketdruva i år och hoppas att de kommer ge skörd framöver. Det som gäller i höst är väl att skydda så att de fina plantorna klarar vintern i tuffa zon 3/4.
Hälsar fröken Dill
HelenJ sa…
Så gott! Får nog försöka skaffa mig ett persikoträd....
Har skrivit om din blogg hos mig idag.
Kram Helen

Populära inlägg