Älskade Anya

Nu har Larsvikens gårdsbutik fått in sin sättpotatis. Om du inte har testat Anya, gör det. Vår absoluta favorit bland potatisar. De första stånden kokar vi lätt och serverar med en god olivolja, lite flingsalt och hyvlad parmesan. Fantastiskt!


Kommentarer

Låter väldigt gott med olivolja och flingsalt och parmesan;) Kram/Monne
Martina sa…
Tack för påminnelsen ;-)
Ulrika sa…
Tack för tipset, det ska vi prova!
M/S Design sa…
Det var nytt för mej!låter gott!
Mariana
Unknown sa…
Det låter alltid så gott! Det får bli att jag satsar på några stånd potatis i år. Ramlar jag över några sorter som är udda ska jag försöka komma ihåg Anya:-)/Lotta
j'adore les patates
Törnrosa sa…
Oj, nu blev jag hungrig! Låter ursmarrigt, det där. Älskar potatis med enbart olivolja till. Men nu får jag allt lägga till lite parmesan också.
Jo, som svar på din fråga hos mig, visst var det Klara Kluck som hade gjort den lilla filuren i blomman. Den bara satt där en dag och stirrade på mig.
Hej och många kramar.
Hej Annette,
jag har tänkt göra reklam för ditt föredrag här i Lund på torsdag på min blogg. Är det OK att jag lånar en av dina bilder från köksträdgården?
Vi ses på torsdag och välkommen!
Hälsningar
Katarina
Fröken Dill sa…
Tips på goda potatissorter är alltid välkommet! Denna har jag aldrig provat. Mina gamla favoriter, Silla och Rosamunda, finns inte längre att få tag på så jag behöver skaffa mig nya potatisvänner...

Hälsar fröken Dill

Populära inlägg