Såkalender

För att underlätta för mig själv har jag senaste åren skrivit in alla sådder i en Google-kalender. Det mesta är försådder i plugg, men det går ju också bra att så det lite tåligare ute i bänk, men då blir utvecklingstiden lite längre.

Klicka på händelserna så står den mer om vad och hur jag sått.
Eftersom jag bor i Skåne, zon 2, kan kalendern funka för de som odlar i motsvarande zoner upp till Mälardalen. Norr om det, och i kallare zon får ni fördröja sådderna en till två veckor, min gissning.
Kommentera gärna, det är kul att se hur våren utvecklas i vårt avlånga land.

Vill du lägga till denna kalender till den egen? Om du klickar på Google Kalender-länken längs ner till höger så får du upp ett val att lägga till.
Vill du ha aviseringar om när du skall så? Lägg till kalendern, klicka på kugghjulet uppe till höger på kalendern, välj Inställningar, Kalendrar-fliken, hitta Boängkalendern och redigera aviseringar för den.
Jag har valt att få ett mail dagen innan aktuell händelse.

Lycka till!


Kommentarer

Sanna sa…
Tack för detta! Fantastiskt bra hjälp! :) Nu ska jag benchmarka våra sådder och kommer säkert att lära mig massor av nytt.
Boäng sa…
Tack, hoppas den kan vara till hjälp. Du vet att du kan få påminnelser på mail eller sms?
Hej Annet ! Hoppas att jag fick din såkalender till min kalender jag har försökt flera gånger att hämta den. Jag tror att jag bor i zon 1 i Helsingborg så det passar ju bra med din kalender och att så efter den Tack så mycket

Populära inlägg