Smycken för trädgårdsfrälsta!

Åh, jag älskar trädgårdssmycken! Tyvärr tappar jag dem lika fort som jag skaffar dem, så nu var det dags att fylla på förrådet igen.
Mina älskade örhängen från Classicum kanske jag kan hitta igen på Malmömässan. Förra året fanns de inte. Jag brukar ha modellen "planteringsspade". Gunnel Carlsson har den lilla vattenkannan vet jag. Det finns säkert fler.

Av en vän, som gör egna smycken, har jag fått detta fina och roliga armband med trädgårdsredskap. Hon gör även smycken på beställning!

På semester förra veckan snubblade jag över fina smycken gjorda av torkade penséer. Jag köpte ett hänge till halsband liknande det på bilden här. Hantverkaren har en webshop, så de går kanske att beställa. http://www.ateliersandra.com/en/dried-pansy/


Tipsa gärna om du har andra "trädgårdssmycken" !

Kommentarer

Penséerna är ju bara så underbara.... Hastar genast dit...
Ha´t himla gôrgôtt
Nina
HelenJ sa…
Så fina! Ska kolla på mässan jag med.
Kram Helen
Åh vad fint:) Gillar både färgen och temat:) Ha det gott/Monne
Bianca sa…
Åh, jag bara älskar ditt armband! Så mycket att jag genast var tvungen att lägga en beställning hos din vän som gjort det. Vill ju vara fin när jag tar min trädgårdsmästarexamen i maj!

Tack för tipset!
/Bianca
Christina sa…
Vilka fina smycken! Ska titta lite mer på hemsidorna! Jag ska också titta efter något sådant på mässan i Malmö på fredag, när jag är där!
Ha det riktigt gott!
Chrstina
Tistel sa…
Såå fina, särskilt penseerna!
/Irene
Maria Berg sa…
Har sett Gunnel Kalsson vattenkannor och själv har jag gjort egna halsband med just vatten kannan. MB
Anonym sa…
Very interesting post! Please, see my blog too - Nick's Russian Blog. Thank you!
Sam sa…
thanks for the post guys..Feel confident and smart when you wear trendy fashion jewelry. Make sure you stay in informed about the latest happening and new launches in the fashion jewelry world.

Populära inlägg